Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Marietta...

     Ιδικά για το έναν ροζ διαγωνισμό που οργανώνει η γλυκιά Vivika από το blog The Wandering Deer, γεννήθηκε η Marietta!
     Κατευθείαν από το ροζ συννεφάκι!
     Με ασορτί καρδιά και παπουτσάκια!
     Με ένα ροζ καρό φιογκάκι!
    Χρόνια πολλά στις μανούλες!!! Φιλάκια...

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Lady in red...


     Καλησπέρα! Καλησπέρα! Καλησπέρα!
     Πως είστε; Ελπίζω, πολύ καλά!
     Επιτέλους έχουμε ζέστη και συνέχεια είμαστε έξω οικογενειακώς (βόλτες, κούνιες, τραμπάλες και τσουλιθρες...) Και για χειροτεχνίες έχω διάθεση αλλά δεν έχω δύναμη (μετά από τόσο τρέξιμο).
     Σήμερα θέλω να γνωρίσετε το νέο μου κουνελάκι την κοκκινοσκουφίτσα! Έτοιμη να πάει βόλτα στη παραλία να πάρει λίγο χρώμα (πολύ ασπρουλιαρα μου βγήκε).
     Είδατε την τσαντούλα της; Μέσα έχει καροτάκι!
     Ποιος φοβάται τον μεγάλο κακό λύκο;
     Φιλάκια σε όλους!!!

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Ελάτε να ψαρέψουμε!

     Καλό μήνα σε όλους! Πως περάσατε τη Πρωτομαγιά;

     Μια εποχή διάβαζα πολλά βιβλία για το φενγκ σούϊ και αν διαβάσατε και εσείς ξέρετε ότι είναι καλό να έχεις στο σπίτι ένα ενυδρείο με ψάρια (ειδικά 8 χρυσά και 1 μαύρο ψαράκι). 
    Θα ήθελα και εγώ να πάρουμε ένα, αλλά με μικρή μας σκανταλιάρα είναι αδύνατον (φανταστείτε σήμερα τράβηξε το τραπεζομάντιλο και πέταξε το πιάτο με τη σούπα της στο χαλί)! 
     Έτσι, βρήκα ένα πιο ασφαλή τρόπο να έχουμε ψάρια - ζωγράφισα μια κορνίζα για το τοίχο (η κορούλα μας δεν είναι σπαϊντερμαν και δεν ανεβαίνει στους τοίχους (τουλάχιστον ακόμα, χι χι...)! 
      Κόλλησα και μερικά κοχυλάκια και πέτρες, πως σας φαίνεται;

     Ααααα (παραλίγο να το ξεχάσω! Έχω πάρει και ακόμα ένα βραβείο! Είναι από τη Χρυσούλα (μπείτε στο μπλοκ της είναι υπέροχο). Ευχαριστώ πάρα πολύ που με τίμησες, Χρυσούλα μου, είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό!!! Και θέλω να χαρίσω αυτό το βραβείο σε όλους αναγνώστες μου - είστε η αγαπημένη μου παρέα εδώ και 3 μήνες!
    
     Φιλάκια πολλά!